My Car

Tel040-2811361

Dutch English German Hungarian Polish

Banden & Velgen

Alles wat je moet weten over banden en velgen.

4-seizoenenband vanaf €50 per band

4-Seizoenenbanden 4 seizoenenbanden (ook wel een all seasons banden genoemd) leveren goede en veilige pestaties onder alle weersomstandigheden. Dit komt door de profielopbouw en de materiaalsamenstelling van de 4-seizoenenbanden.

De banden zijn ervoor gemaakt om in alle seizoenen veel grip te hebben en toch slijtvast te zijn. Hierdoor zijn 4-seizoenenbanden een goed alternatief voor automobilisten die niet twee keer per jaar van banden willen wisselen.

Lees meer

Wielen uitlijnen vanaf € 50,-

wielen-uitlijnen

Trekt uw wagen naar links of naar rechts als u op een rechte weg even het stuur loslaat? Dan is het tijd om de uitlijning van uw wielen te laten controleren. Uitlijnen betekent dat de ophangingsdelen voor- en achteraan worden afgesteld. Een foute afstelling van de uitlijning kan een vroegtijdige slijtage van uw banden veroorzaken.

Lees meer

Opslag en verwisselen van banden vanaf €40,-

Banden opslag

Geen rompslomp meer met uw banden, wanneer u uw winterbanden wilt verwisselen met uw zomerbanden of vice versa.

My Car biedt u namelijk een banden opslagdienst aan waarbij My Car de banden die niet in gebruik zijn, veilig voor u op slaat en 2x per jaar uw banden voor u verwisselt. 

Lees meer

Nieuwe lichtmetalen velgen?

Airco ServiceBij de keuze van lichtmetalen velgen is het makkelijk om vooraf te zien hoe uw auto er met een bepaalde velg uit zal komen zien. Twijfelt u tussen 16, 17 of 18 Inch, 5 of 6 spaaks, zwart of chrome? Klik dan hier om alvast een kijkje te nemen.

Heeft u al een keuze kunnen maken? Kom dan eens langs om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

U bevindt zich hier: Home Banden & Velgen