My Car

Tel040-2811361

Dutch English German Hungarian Polish

Onderhoud & Reparatie

Ook voor Onderhoud, Reparatie, Airco service, Chiptuning en Pechhulp onderweg kunt u bij ons terecht!

Reparatie van alle merken en typen auto's

reparatie

Bij My Car repareren en onderhouden wij alle merken en typen auto's. Of u nu in een Fiat rijd of een Ferrari, voor My Car maakt het niets uit. Wij zijn van mening dat je erop moet kunnen vertrouwen dat jouw auto je veilig van A naar B brengt.

My Car is HEV gecerificeerd, dus ook voor hybride auto's bent u bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Grote beurt

Service grote beurt

De grote beurt van My Car is geschikt voor alle merken en typen auto’s. Uw auto wordt gecontroleerd volgens fabrieksopgave en diverse vloeistoffen worden bijgevuld of ververst. Daarnaast worden er verschillende filters vervangen.

Lees meer

Kleine beurt

Service kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt de olie van uw auto ververst en worden meer alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Daarnaast worden alle vloeistoffen bijgevuld of ververst.

Lees meer

Airco Service vanaf €75,-

Service aircoEen airco servicebeurt moet iedere 2 jaar worden uitgevoerd om problemen te voorkomen. De airco service voorziet in een grondige controle van het complete aircosysteem. Het koudemiddel wordt vervangen en er wordt uit voorzorg een UV-opsporingsmiddel in het systeem ingebracht waarna alle componenten en verbindingselementen op lekkage en functioneren worden gecontroleerd.

Lees meer

PowerFlush

PowerFlush Kroon-oil

Op verbluffend eenvoudige wijze een automatische transmissie spoelen, reinigen en volledig verversen; nagenoeg zonder sleutelen en mét fantastische resultaten. De Powerflush van Kroon-Oil  spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF.

Lees meer

Chiptuning

Chiptuning

Denk je aan Chiptuning dan denk je aan snelle opgevoerde auto's, maar dat is lang niet altijd het geval! Chiptuning is het optimaal afstellen van het motormanagement regelapparaat (ECU) waardoor de motor sneller, sterker en zuiniger wordt.

Lees meer

U bevindt zich hier: Home Onderhoud & Reparatie