My Car

Tel040-2811361

Dutch English German Hungarian Polish

Onderhoud & Reparatie

Ook voor Onderhoud, Reparatie, Airco service, Chiptuning en Pechhulp onderweg kunt u bij ons terecht!

BOVAG Pechhulp vertrouwd en voordelig

Pech-onderweg

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als dit bedrijf u komt helpen bij pech onderweg? Dit kan met BOVAG Pechhulp.

BOVAG Pechhulp combineert de kennis en expertise van uw eigen BOVAG-autobedrijf met de vertrouwde BOVAG-mobiliteit.

Enkele voordelen van BOVAG Pechhulp.

  • Pechhulp van uw eigen BOVAG-autobedrijf.
  • Scherpe prijs, al vanaf 40 euro per jaar verkrijgbaar.
  • De vertrouwde BOVAG-mobiliteit.
  • Pechhulpservice op maat.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mobiliteit betekent bewegingsvrijheid. BOVAG is al vanaf 1930 dé brancheorganisatie voor mobiliteit in Nederland. Samen met onze leden, waaronder de BOVAG-autobedrijven, zorgen we voor kwalitatieve en betrouwbare mobiliteit, ongeacht of u nu reist per auto, fiets, brommer, motor, camper of vrachtwagen, of met een caravan of aanhangwagen.

BOVAG Pechhulp is een logisch vervolg op ons streven naar vertrouwde mobiliteit. Ook bij autopech wilt u namelijk snel weer uw weg kunnen vervolgen. Die zekerheid bieden we u met een voordelige pechhulpdienst. Hiervoor maken we optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk van kwaliteitsautobedrijven. Want alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid, mogen zich BOVAG-autobedrijf noemen. U kunt ervan op aan dat het met de hulp onderweg goed zit.

Scherpe tarieven

We krijgen de vraag geregeld: is het niet heel duur om mijn eigen autobedrijf in te schakelen voor pechhulp onderweg? Niets is minder waar. BOVAG Pechhulp is juist heel voordelig. Vanaf 40 euro per jaar bent u verzekerd van kwalitatieve hulp bij pech in Nederland.

Stel zelf uw eigen pechhulpservice samen en betaal alleen voor datgene wat u ook werkelijk nodig heeft.

Ook in het buitenland

Wilt u ook in het buitenland verzekerd zijn van snelle pechhulp? Voor slechts 15 euro extra wordt u in geheel Europa snel weer op weg geholpen. Hiervoor werkt BOVAG Pechhulp samen met Mondial Assistance, de grootste reisverzekeraar en alarmcentrale ter wereld.

Waarom zo voordelig

In Nederland hebben we een uitgebreid netwerk van BOVAG-autobedrijven. BOVAG Pechhulp maakt gebruik van dit bestaande netwerk en van de voorzieningen van deze BOVAG-autobedrijven. Zo hoeven we zelf geen wagenpark te beheren, waardoor we de kosten voor u laag kunnen houden. Voor hulp ’s nachts buiten kantoortijden of in het buitenland hebben we goede afspraken kunnen maken met Mondial Assistance. U profiteert van die afspraken.

Tarieven

Tarieven BOVAG Pechhulp 2013 
Nederland dekking 
Leeftijd auto
0-4 jaar € 40,00
5-9 jaar € 57,50
10-14 jaar € 75,00
15+ jaar € 130,00
Optionele dekking 
Woonplaatsservice € 7,50
Vervangend vervoer Nederland (2 werkdagen, klasse b) € 7,50
Europadekking € 17,50
Vervangend vervoer Europa (4 kalenderdagen, klasse b) € 5,00
Vervangend vervoer uitgebreid (Europa 30 dagen) € 12,50
Gelijkwaardig vervangend vervoer* € 12,50
Aanhangwagen en caravan € 15,00
Vervoer naar eigen autobedrijf € 12,50

Bepaal uw eigen zekerheid

BOVAG Pechhulp is al verkrijgbaar vanaf 40 euro per jaar. U heeft de mogelijkheid uw eigen pechhulpservice samen te stellen. Uw BOVAG Pechhulp heeft standaard hulp in Nederland en is uit te breiden met woonplaatsdekking, vervangend vervoer dekking en Europadekking. Zo voorkomt u dat u voor een service betaalt waar u geen gebruik van maakt.

Rijdt iemand anders in uw auto?

In tegenstelling tot sommige andere pechhulpdiensten staat BOVAG Pechhulp niet op naam van een specifieke persoon, maar op het kenteken van uw auto. Krijgt iemand anders pech met uw auto? Ook dan kan deze bestuurder rekenen op hulp van het autobedrijf dat uw auto het beste kent.

Interesse in de BOVAG pechhulp?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden*.

* BOVAG Pechhulp biedt geen dekking voor de volgende motorrijtuigen: motoren, campers, brommobielen, koelwagens, verhuurauto's, taxi of koeriersdiensten en ambulances.

U bevindt zich hier: Home Onderhoud & Reparatie BOVAG Pechhulp vertrouwd en voordelig